Jura servies

Als echte koffieliefhebber weet je dat het drinken van koffie niet alleen gaat om het proeven van de smaak, maar ook om het creëren van een rustgevende sfeer. Een belangrijk onderdeel van die sfeer is het servies dat je gebruikt. Het Jura servies staat bekend om zijn stijlvolle uitstraling en hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

10 Productengevonden

Wat is Jura servies?

Het Jura servies is afkomstig van de Zwitserse fabrikant Jura. Ze zijn bekend geworden door de productie van hun hoogwaardige kwaliteit koffiemachines. Het servies is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals porselein en keramiek, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Verder wordt dit servies gekenmerkt door zijn eenvoudige, maar elegante ontwerp. Het Jura servies is hierdoor perfect voor het serveren van koffie, maar kan ook worden gebruikt voor andere dranken en gerechten.

Jura kopjes en schotels

Een belangrijk onderdeel van het Jura servies zijn de kopjes en schotels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, zodat je altijd een set kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak. 

Jura lepels

Naast kopjes en schotels heeft het Jura servies ook een selectie van mooie lepels. Deze zijn perfect voor het roeren van suiker en melk in jouw thee of koffie. De lepels zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat je er lang van kunt genieten.