Zakelijk
Totaaloplossing voor Horeca & Bedrijven

Zakelijk

OnlineKoffieKopen CoffeeConcepts is een onafhankelijke en betrouwbare leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten en geautoriseerd Jura dealer. Naast een grote collectie machines voor thuisgebruik, beschikken wij ook over een grote collectie professionele koffiemachines voor Horeca, Kantoor of Bedrijf.

Service waar je U tegen zegt

Bij OnlineKoffieKopen draait het om mensen. Daarom bieden wij meer dan alleen het leveren van een zakelijke koffiemachine, koffiebonen en thee. Wij denken mee in het bedrijfsproces en ontzorgen jouw bedrijf op het gebied van koffie, thee, toebehoren en apparatuur. Is er bijvoorbeeld een servicebeurt gewenst of moet er een repratie plaatsvinden? Geen enkel probleem. Onze experts denken direct mee in het vinden van een juiste oplossing.

Darnaast gaan wij samen op zoek naar de beste combinatie van smaak en apparatuur. Eerst de bonen proeven, de mogelijkheid om een test te draaien op locatie en advies op maat. Ook kunnen wij de volledige installatie en montage voor onze rekening nemen door nauw samen te werken met vakkundige monteurs. Hierdoor bieden wij de garantie voor een soepel traject tijdens de beginfase.

Tot slot dragen wij ook graag zorg voor professionele opleidingen en trainingen van een ieder die professioneel met koffie werkt. Één partij die een totaaloplossing biedt voor uw zakelijke en horeca vraagstukken.

Adviesgesprek aanvragen?

Ben jij nog zoekende naar een partner voor de toekomst? Neem dan gerust eens contact op met een van onze experts of kom langs in een van onze showrooms in Hoogeveen, Meppel of Oldenzaal.

Gesprek inplannen