Koffie proefpakket

Met dit perfecte koffie proefpakket haal je 6 verschillende soorten koffie's binnen die je wel moet proeven. Om de beste match te vinden zitten er in het pakket 6 zakken vers gebrande koffiebonen van maar liefst 250g! 

Bestel nu proefpakket

Het koffie proefpakket is van het merk Mocca d'Or. Zij verkopen 100% Arabica koffiebonen.
Deze koffiebonen komen uit verschillende delen van de wereld. Zo komen de verschillende koffiebonen uit de regio’s Azië, zuid en midden Amerika. Deze fantastische 6 smaken kunnen bijna allemaal gebruikt worden als espresso, cappuccino of lungo.

De 6 smaken van het koffie proefpakket

6 Smaken van het koffie proefpakket

 • Sicilia
  Sicilia is een ultiem krachtige Italiaanse espressokoffie. Deze melange is uitermate geschikt voor het maken van een echte sublieme espresso of cappuccino. De Sicilia is een briljante mix van robusta en arabica koffiebonen, afkomstig uit Zuid- Amerika en Azië. Kenmerkend voor de smaak van de Sicilia zijn de onderscheidingen van pinda en aarde.
  Bestel hier 1KG Sicilia

 • Sulawesi Kalosi
  Sulawesi Kalosi is een Single Origin koffie uit Indonesië bestaande uit 100% Arabica bonen. Deze koffie komt uit de regio Tana Toraja - Mamasa. De uitgesproken en kruidig smaak van hout, truffel, cacao en peper is zeker een bijzondere mix! De Sulawesi Kalosi laat zich goed mengen met melk voor een heerlijke op melk gebaseerde koffievarian zoals: een cappuccino, maar ook voor andere koffievarianten is deze koffie zeker geschikt!
  Bestel hier 1KG Sulawesi

 • Santos Brazil
  De koffiebonen van Santos Brasil Cerrado zijn een Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica bonen; mild, zacht en met een iets zoete smaak. Deze koffie biedt de smaak van pinda, cacao en karamel. De beste Braziliaanse koffie wordt in het zuiden geoogst vanwege het tropische klimaat en de hoge ligging. De plantage is gelegen in de deelstaat Minas Gerias, in het savanne-achtig gebied Cerrado. De Santos Brasil Cerrado is geschikt voor al jouw koffievarianten!
  Bestel hier 1 KG Santos Brazil

 • Del Dia
  De prachtige blend van Café del Dia bestaat uit zowel robusta- als arabica bonen. Deze bonen zijn afkomstig uit; Guatemala, Costa Rica, Brazilië, Peru en Indonesië. De smaak is hierdoor zéér compleet en heeft wat weg van druiven & lichte rietsuiker. Deze koffie is zeer geschikt voor al je varianten.
  Bestel hier 1KG Del Dia

 • Del Mundo
  De koffiebonen van Café del Mundo zijn een absolute topper in ons assortiment! Een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De smaken van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze variant komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffiesoorten.
  Bestel hier 1KG Del Mundo

 • Diego
  De koffiebonen van Café Diego zijn een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Mexico, Costa Rica en Panama. De koffie uit deze gebieden staat bekend als mild en met toegankelijk karakter. Daarnaast hebben deze landen een hoog streven voor wat betreft de kwaliteit van de koffieboon. Café Diego smaakt notig, vol en zoet en heeft een smaak van hazelnoot, karamel en cacao. Café Diego is geschikt voor alle koffievarianten.
  Bestel hier 1 KG Diego

Bezorging

Wil je morgen al beginnen met het testen van de bonen?
Voor 12:00 besteld is morgen al testen!

Bestel nu proefpakket