Ontdek de wereld van Jura Smart Connectors

Ontdek de wereld van Jura Smart Connectors

Maak kennis met de eenvoudige manier om jouw Jura koffiemachine te koppelen aan je smartphone met Smart Connectors. André laat je in de onderstaande video zien hoe deze slimme connectors functioneren en welke je nodig hebt voor jouw specifieke model.

Er bestaan drie types Smart Connectors voor een naadloze integratie tussen je telefoon en je Jura machine:

  • Jura Smart Connect: Zoek in de handleiding van je machine waar je de Smart Connect plaatst. Deze connector maakt verbinding met één apparaat mogelijk. Na koppeling met je telefoon, biedt de app handige meldingen voor het reinigen en ontkalken van je machine, naast andere nuttige informatie over je Jura.
  • Jura Wireless Transmitter: Werkt in combinatie met de Smart Connect en kan bijvoorbeeld in een accessoire zoals een melkkoeler worden geplaatst. Deze zorgt voor een directe verbinding met de machine via de Smart Connect, waardoor je via de app notificaties krijgt over bijvoorbeeld het melkniveau of andere belangrijke updates. André's video biedt een grondige uitleg over hoe dit in zijn werk gaat.
  • Jura WiFi Connect: Ingebouwd in de high-end Jura modellen, maar ook beschikbaar voor installatie in andere modellen zoals de E6. De installatie is vergelijkbaar met die van de Smart Connect, maar met het belangrijke onderscheid dat de WiFi Connect niet samenwerkt met de Wireless Transmitter. Voor accessoires is dus een aparte WiFi Connect nodig. Deze connector stelt je in staat meerdere apparaten te koppelen.

Onzeker over welke Smart Connector geschikt is voor jouw Jura koffiemachine? Wij staan klaar om je te adviseren! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en vind de perfecte match voor jouw Jura.