Spaanse koffiemerken

Als men aan Spaanse koffiemerken denkt, denkt men aan Catunambu! Het toonaangevende koffiemerk uit de Spaanse stad Sevilla. Maar hoe is Catunambu precies ontstaan en wat heeft Catunambu te bieden? Dat lees je in deze blog!

Ontstaan van het spaanse koffiemerk Catunambu

Catunambu is in het jaar 1897 opgericht door de Colombiaanse koffiebrander Juan Ferrer. Het verhaal begint in Andalusië, in de stad Sevilla. Hier begon Juan Ferrer zijn droom na te leven; het branden van de lekkerste koffiebonen. Het branden van de koffiebonen bleek een succes te zijn, want er kwamen in korte tijd diverse koffiewinkels bij en vandaag de dag zijn de koffiebonen in meer dan 7500 premium horecazaken en gourmetshops te verkrijgen.

De koffiebonen van Catunambu

De koffiebonen van Catunambu komen uit alle uithoeken van de wereld. Catunambu streeft de hoogste koffiebonen kwaliteit na en zodoende gaat er een heel proces aan vooraf. Door nauwe en rechtstreekse contacten aan te houden met koffieboeren, verzekerd Catunambu zich enkel van de hoogste kwaliteit aan koffiebonen. De koffiebonen komen uit dertig verschillende gebieden. Als de bonen aankomen in Sevilla worden de bonen in speciale opslagruimtes opgeslagen. Hieruit worden de twaalf lekkerste bonen geselecteerd. Tijdens het brandproces, wordt de kwaliteit van het proces gewaarborgd door brandmeester Enrique, hij doet dit al veertig jaar met passie en trots. Door deze manier te hanteren  wil Catunambu de unieke smaak van haar koffiebonen levende houden.

Koffiebonen voor bedrijven

Bij OnlineKoffieKopen leveren wij ook koffiebonen voor bedrijven. Met de groot verpakking van 6 x 1kg voor zie jij jouw bedrijf voor een lange tijd van de hoogste kwaliteit aan koffiebonen. Want enkel de beste kwaliteit is genoeg voor jouw bedrijf en jouw klanten!

Interesse

Ben je benieuwd wat OnlineKoffieKopen voor jou, of jouw bedrijf kan beteken omtrent Catunambu? Bekijk het assortiment, of neem contact op met ons en wie weet ben jij binnenkort wel voorzien van Catunambu koffie!