Een verfrissende Salted Caramel Ice Coffee, een echte favoriet bij velen. Een unieke smaak die zorgt voor een lekkere traktatie op een warme dag.
Ingrediƫnten
Bereidingstijd 5-7 min.
Ingrediënten:
Salted karamel siroop
Espresso
Koud opgeschuimde melk
Latte glas
Slagroom
Stap 1.
Pak het glas en doe hier 6 ijsblokjes in. Zet daarna een kop espresso en laat deze even afkoelen. Voeg de siroop en de afgekoelde koffie toe aan het glas en schuim ondertussen 150 ml melk op op de koude stand.
Stap 2.
Voeg de koude opgeschuimde melk toe aan het glas en voeg een grote toef slagroom toe. Als laatst kun je nog wat siroop over de slagroom doen zodat jouw eigen ijskoffie er uit ziet alsof die gemaakt is door een ware barista.
Wij maken gebruik van analytische en social media cookies. Deze gegevens gebruiken wij om de website te verbeteren. Deze gegevens blijven anoniem. Wil je dit niet dan kan je de analytische cookies hier weigeren