Koffie Speciaalzaak

Oorspronkelijk opgestart in Westerbork, Drenthe, is OnlineKoffieKopen Coffee Group nu een bekende naam in heel Nederland. OnlineKoffieKopen is de koffiespeciaalzaak waar je terecht kunt voor de beste koffie en koffie-accessoires. Wij geloven in kwaliteit en passie en willen dit graag aan onze klanten overbrengen. Wij zijn er voor iedereen die houdt van koffie, van koffieliefhebber tot koffiekenner.

Onze missie

Onze missie is om de beste koffie-ervaring te bieden aan onze klanten. Wij willen de beste kwaliteit en service bieden en daarbij ook onze klanten informeren over de verschillende soorten koffie en hoe ze deze het beste kunnen bereiden. Wij geloven dat elke kop koffie een unieke ervaring kan zijn en willen dit graag aan onze klanten overbrengen.

Ons assortiment

Bij OnlineKoffieKopen vind je een ruim assortiment aan koffie(machines) en koffie-accessoires. Of je nu op zoek bent naar een luxe Jura machine, een specifieke soort koffiebonen of juist wilt experimenteren met verschillende smaken, wij hebben voor iedereen wat wils. Onze koffie wordt met zorg en aandacht geselecteerd en komt uit verschillende landen over de hele wereld. Naast koffie(machines) en accessoires hebben wij ook een groot aanbod van de lekkerste theesoorten.

Bekijk ons complete koffie assortiment

Onze koffie-experts

Het team van OnlineKoffieKopen bestaat uit echte koffie-experts. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de koffiebranche en kennen alles over koffie. Zij kunnen je adviseren over de verschillende soorten koffie en hoe je deze het beste kunt bereiden. Ook kunnen ze je helpen bij het kiezen van de juiste Jura machine of Moccamaster voorjouw specifieke wensen. 

Bezoek onze winkel

Onze gezellige showroom bevindt zich aan Het Haagje 136 in Hoogeveen. Bezoek ons gerust en neem op uw gemak een kijkje, ruik en proef! Van dinsdag tot en met vrijdag staan wij klaar van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Maandag zijn wij in de ochtend gesloten en heten wij u graag welkom vanaf 13:00. Hopelijk tot snel!

Neem contact op