De beste apparaten
Voor koffiebonen

Onze top 3 koffiebonen machines

Ben jij opzoek naar de beste koffiemachine voor bonen? Dan zit je bij OnlineKoffieKopen goed! Met meer dan 30 jaar ervaring in de koffiebranche, rond te vragen in ons klantenbestand en het verkennen van reviews van koffie experts zijn wij tot een top 3 gekomen. Hieronder vind je de beste koffiemachines voor bonen!

#1. Jura S8

Vanaf € 1.699,00

Met één druk op de knop heb je binnen mum van tijd een koffie klaar staan van Jura kwaliteit. Dit apparaat is ideaal voor de liefhebber van een Latte Macchiato of Flat White. Waarom? Je plaatst je koffiekopje even naar rechts en de Jura S8 geeft je een heerlijke schuimlaag over je koffie.

  Bedieningscomfort via touchscreen & mobiele app
  Geluidloze maling van de bonen
  Gebouwd voor een lange levensduur
  15 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten
  Het apparaat reinigt zichzelf

Meer informatie Bekijk alle Jura machines

#2. Jura Z10

Vanaf € 2.599,00

De meest complete koffiebonen machine die er op de markt is; De Jura Z10. Het is de alleskunner onder de koffiemachines. Zin in een espresso of ga je vandaag toch voor een flat white? Nee, vandaag ga ik voor een Cold Brew Latte Macchiato. Zoals je merkt is de Jura Z10 tot alles in staat.

  Stelt de beste maalgraad af binnen seconden
  Cold Brew koffie voor heerlijke ijskoffie 
  Het meest luxe koffiezetapparaat op de markt
  Onderhoudsvrij dankzij slimme programma's
  Geluidloze koffiemachine

Meer informatie Alle Jura koffiemachines

#3. Jura E6

Vanaf € 899,00

Ben jij een echte koffiefanaat en wil je 11 koffiesoorten tot je beschikking hebben? Met de Jura E6 apparaten maak je een espresso doppio, een lungo en nog veel meer. Bijkomend voordeel, de Jura E6 hoef je niet te ontkalken. De Jura Claris Smartfilter lost dit voor je op.

  12.2% meer aroma door de Aroma Grinder
  Naast de koffieklassiekers ook inzetbaar voor diverse andere koffies
  Espresso's van baristakwaliteit door pulserend extractie proces
  Fraaie en stijlvolle uitstraling
  Kleuren touchscreen met knoppen

Meer informatie Alle Jura koffiemachines

De kracht van een Jura

Het is niet voor niets dat onze selectie van beste koffiemachines uit enkel apparaten van Jura bestaat. Het Zwitsers bedrijf Jura is voor ons en vele koffieliefhebbers voorloper in de koffiebranche. Het heeft degelijke, kwalitatieve en innovatieve koffiemachines die tegenwoordig ook ondersteund worden door de duurzaamheidsfactor. En dat allemaal al sinds 1913. 


 

Vergelijk Jura Koffiemachines

 

logo Jura

Jura, daar knapt een mens van op

Na een aantal jaren gemarteld te hebben met espressoapparaten van inferieure kwaliteit, die om de haverklap kapot gingen, hebben we nu eindelijk gekozen voor een duurzame oplossing. We zijn naar OnlineKoffieKopen Hoogeveen gegaan en hebben van Andre Fieten een hele goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Andre heeft een echte passie voor koffie en neemt alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtige witte Jura Z10. We hebben hem nu 2 weken op het aanrecht staan en we raken er iedere dag meer van overtuigd dat dit een top aankoop is!

S. Overbeek uit Hoogeveen