Bradley thee kopen? Ontdek de verkooppunten

Wie drinkt het nou niet? Een lekker bakje thee in de vroege morgen, tussen, of na  de middag, of misschien wel in de avond voor het slapen gaan. De smaken van Bradley’s thee mogen dan natuurlijk niet ontbreken in jouw theedoos. Benieuwd wat Bradleys thee jou  te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Wat is Bradleys thee?                                                        

Bradley thee is een opkomend thee merk uit Nederland. Het bedrijf brengt een nieuwe stroom aan thee smaken op de Nederlandse markt. Het assortiment van Bradleys thee bestaat uit drie verschillende lijnen, alle theesoorten zijn voorzien van een Fairtrade keurmerk en de Organic lijn is tevens voorzien van een biologisch keurmerk. Hieronder staan de verschillende categorieën opgesomd:

  • Bradley’s Organic
  • Bradley’s Favourites
  • Bradley’s Piraminis

De drie verschillende categorieën bevatten allemaal de “standaard” smaken als Early Grey en Green Tea. Naast deze smaken bevat het assortiment echter ook andere smaken, die niet zo voor de hand liggend zijn. Neem als voorbeeld de smaken Camomile, Darjeeling, of Sencha. Benieuwd welke smaken er nog meer zijn, neem dan alvast een kijkje in het assortiment!

Interesse

Wil jij voortaan ook kunnen genieten van Bradley’s thee? Maar weet je niet waar de Bradley thee verkooppunten zijn? Bij OnlineKoffieKopen kan je in ieder geval Bradleys thee kopen! Bestel dan nu jouw favoriete thee soort in het assortiment van OnlineKoffieKopen en laat jezelf en anderen verrassen door de smaak sensatie van de Bradley’s Organic, Bradley’s Favourites, of Bradley’s Piraminis!