Ontdek de Mocca d'Or Single Origin koffie

Ontdek de Mocca d'Or Single Origin koffie

Mocca d'Or, bekend als een van Nederland's favoriete koffiemerken, biedt met zijn Single Origin lijn een reis door de wereld van koffie. De term 'Single Origin' verwijst naar koffiebonen afkomstig uit één enkele regio, waarbij de unieke ecologische voorwaarden van het gebied de koffie een ongeëvenaarde smaak geven.

Met een assortiment van 14 diverse soorten, nodigt Mocca d'Or je uit om te ontdekken welke regio het beste bij jouw smaakpalet past:

Brazil São Luiz Estate

Geniet van de rijke en volle smaak van de Brazil São Luiz Estate, een 100% Arabica koffie die kruidig, fruitig en zoet is, met tonen van drop, koekkruiden, mandarijn en chocoladetruffel. Deze direct afkomstige koffie is ideaal voor espresso, cappuccino, en lungo liefhebbers.

Brazil São Luiz Estate
Colombia Supremo

Colombia Supremo

Ervaar de licht fruitige Colombia Supremo met hints van sinaasappel, grapefruit en karamel. Deze grootformaat Arabica boon, afkomstig uit Colombia, is perfect voor espresso of lungo.

Ethiopië Sidamo

De Ethiopië Sidamo biedt een complexe mix van fruitige en zoete smaken, met een vleugje cacao, karamel, bessen, citroen, sinaasappel en pomelo. Deze 100% Arabica koffie, verwerkt via de gewassen methode, is geschikt voor espresso, cappuccino, en lungo.

 

Ontdek alle Mocca d'Or koffiesoorten

Ruime keuze uit meer dan 25 verschillende smaken.

Bekijk hier

 

Sulawesi Kalosi

Proef de uitgesproken en kruidige smaken van Sulawesi Kalosi, met nuances van hout, truffel, cacao en peper. Deze 100% Arabica koffie uit de Tana Toraja - Mamasa regio is heerlijk met melk voor een perfecte cappuccino.

Sulawesi Kalosi

 

Santos Brasil

 

Santos Brasil Cerrado

Ontdek de milde, zachte en licht zoete Santos Brasil Cerrado, met smaken van pinda, cacao en karamel. Deze 100% Arabica koffie wordt in het zuiden van Brazilië geoogst en is geschikt voor alle koffievarianten.

Cuba Turquino Lavado

Beleef de volle, rijke smaak van Cuba Turquino Lavado, een licht rokerige koffie met een zoete afdronk. Deze 100% Arabica koffie heeft minder zuur dan andere Zuid-Amerikaanse bonen, met een duidelijke tabak- en cacaosmaak, geschikt voor alle koffievarianten.

 

 

Dominicaanse republiek

Dominicaanse Republiek

Geniet van de notige en zoete smaken van de Dominicaanse Republiek koffie, met tonen van cacao, amandel en karamel. Deze 100% Arabica boon wordt geoogst in Barahona, een regio met ideale klimaatomstandigheden.

India Monsooned Malabar

Verken de unieke smaak van India Monsooned Malabar uit Karnataka - Kerala, een 100% Arabica koffie met een zoete, kruidige en hartige smaakprofiel, inclusief nuances van speculaas, karamel en aarde, aanbevolen voor alle koffiesoorten.

India monsooned