Jouw favoriete koffie voor onderweg

Jouw favoriete koffie voor onderweg

Op het station betaal je gemiddeld €2,60 voor een kopje koffie, wat behoorlijk kan oplopen als je regelmatig koffie koopt. Gelukkig zijn er manieren om te besparen. Door je eigen beker mee te nemen, bespaar je vaak al €0,50. En als je je eigen koffie meeneemt, kost dit niet meer dan €0,10 tot €0,35 (afhankelijk van de machine en de koffiesoort). Maar hoe maak je jouw 'coffee to go'-ervaring echt perfect? Dat doe je met een goede koffiebeker!

Bespaar op jouw coffee to go

Voordat we ingaan op welke koffiebeker het meest geschikt is, willen we graag benadrukken hoeveel je maandelijks kunt besparen door geen coffee to go te kiezen. Laten we een algemene berekening maken. Een kop koffie kost gemiddeld €2,25 voor 250 ml. Als je ervoor kiest om drie keer per week koffie te halen, geef je maandelijks €27,- uit aan koffie. Neem je echter je eigen koffie mee, dan kost het je hoogstens €0,35 per keer. Als je dit drie keer per week doet, ben je maandelijks €4,20 kwijt.

Per kopje koffie bespaar je dus minimaal €1,90 door zelf koffie van huis mee te nemen. Na de aanschaf van een goede thermoskoffiebeker verdien je deze snel terug en begin je met besparen. Hoe groter en beter de koffiebeker isoleert, hoe meer je kunt besparen.

Een goede coffee to go beker

Investeer in een geschikte koffiebeker voor onderweg; het is het zeker waard. Een goede koffiebeker moet lekvrij, stevig, duurzaam en isolerend zijn, en natuurlijk gemakkelijk in gebruik. Vergeet niet dat het ideaal is om een BPA-vrije koffiebeker te kopen, aangezien BPA een schadelijke stof is die vaak voorkomt in alledaagse gebruiksvoorwerpen zoals borden, bekers en bestek, vooral in (hard) plastic.

Er zijn talloze koffiebekers op de markt die geschikt zijn voor onderweg, maar we hebben nog geen betere gevonden dan de Stanley PMI koffiemokken. Ze voldoen aan alle eisen voor een goede koffiebeker en zijn verkrijgbaar in verschillende versies en kleuren. Bij Thermoz.nl bestel je de Stanley PMI koffiebekers voor de laagste prijs en met snelle levering.

stanley koffiebekerstanley thermosbeker

Online koffie kopen helpt graag!

Heb jij vragen over koffie? Of over onze producten? Dan helpen we je graag! Neem contact met ons op en wie weet kunnen we je wat bijbrengen!