Creatieve koffiecreaties met de Jura melkopschuimer

Creatieve koffiecreaties met de Jura melkopschuimer

De Jura melkopschuimer staat symbool voor veelzijdigheid en kwaliteit, waarmee je eenvoudig heerlijke koffierecepten tovert. Of je nu hunkert naar een Flat White op een zomerse dag of je dag wilt starten met een rijke cappuccino, deze melkopschuimer maakt het mogelijk. Met zijn gebruiksvriendelijk design en hygiënische materialen is elke kop koffie een klein feestje.

Hier zijn enkele inspirerende recepten om uit te proberen:

Iced Flat White

Verkoel jezelf op een warme dag met een Iced Flat White. Met de Jura melkopschuimer is het maken van koud melkschuim net zo eenvoudig als warm schuim. Dit recept is perfect voor een snelle, verfrissende pauze. Ontdek het recept en meer over hoe je deze favoriet zelf maakt.

Jura melkschuimer

Cappuccino met karamel

Voor de zoetekauw is er de verrukkelijke Cappuccino Karamel, een snelle verwennerij met de Jura melkopschuimer. Deze cappuccino met een twist van karamel is ook om te toveren tot een ijzige traktatie voor de warmere dagen. Bekijk het recept voor deze zoete verleiding.

Iced Latte Macchiato

Een Iced Latte Macchiato biedt verfrissing op elke warme dag. Dit drankje is makkelijk te bereiden met slechts enkele ingrediënten: koffie, melk, ijs en natuurlijk de melkopschuimer. Start met ijs, gevolgd door koud opgeschuimd melk en espresso voor een perfecte zomerse genot.

IJscappuccino

Een echte klassieker die jouw smaakpapillen verrast. Voeg ijs toe aan het glas, zet 40ml espresso en laat deze afkoelen, voeg daarna 200ml koud opgeschuimde melk toe die je met één druk op de knop maakt met de Jura melkschuimer. Voeg tot slot wat suiker toe of wat koffiesiroop om het af te maken en bestrooi het glas met cacoa of kaneel voor de looks. 

Ijscappuccino

Caramel Latte Macchiato

De bekende Caramel Latte Macchiato kun je eenvoudig zelf maken, dat scheelt jou weer een ritje naar de Starbucks. Doe een groot glas volle melk in de Jura melkopschumer en maak er een stevig melkschuim van. Verdeel daarna 1 el. gecondenseerde melk over de bodem van het glas. Deze melk vind je in de supermarkt bij de koffiemelk in de buurt. Voeg daarna de opgeschuimde melk toe tot ongeveer 3 cm van de rand. Zet een kopje sterke espresso en voeg deze toe aan het glas. Voeg tot slot Caramelsiroop toe en geniet van jouw heerlijke latte caramel!

Eindeloze mogelijkheden met de Jura melkopschuimer

Deze recepten zijn slechts het begin van wat mogelijk is met de Jura melkopschuimer. Voor meer inspiratie en koffierecepten, bezoek onze website. De Jura melkopschuimer maakt het bereiden van je favoriete koffiedrankjes eenvoudig, met instelbare temperatuurinstellingen en een makkelijk te reinigen roestvrijstalen beker.

Bestel jouw Jura melkopschuimer

Geniet van zowel warme als koude melkschuimcreaties met slechts één druk op de knop.

Online bestellen