opc_loader

Verzenden

Online Koffie Kopen verzend alle bestellingen met een professionele bezorgdienst. Zij streven er naar om onze zendingen binnen 24 uur te bezorgen.
Bestellingen voor 12:00 uur geplaatst en voldaan via iDeal worden dezelfde werkdag verstuurd indien voorradig in ons eigen magazijn (voorraadstatus: levertijd 1 à 2 werkdagen)! 

Verzendkosten
De verzendkosten naar een adres in Nederland of België bedragen € 5,50 en is gratis vanaf € 50,-. Overige landen op aanvraag.

Retouren

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Dat is uiteraard geen probleem bij Online Koffie Kopen! Gelieve ons dan een e-mail te sturen, met daarin uw wensen. Wij sturen u vervolgens via e-mail de retourinstructies. De portokosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Zorg er voor dat het product onbeschadigd is en dat de eventueel aanwezige productdoos nog heel is. Vanzelfsprekend kunt u het artikel ook gratis retourneren bij onze afhaallocatie in Hoogeveen.

Herroepingsrecht

Nadat u het bestelde product heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Online Koffie Kopen te ontbinden. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. U kunt alleen van dit herroepingsrecht gebruik maken indien de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de originele product-verpakking worden geretourneerd. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit via e-mail aan Online Koffie Kopen kenbaar te maken. U dient het product - na overleg met Online Koffie Kopen - te sturen naar een door Online Koffie Kopen vastgesteld retouradres. U dient zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Online Koffie Kopen behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door schuld van de klant (anders dan die van Online Koffie Kopen of de leverancier van het product) is beschadigd.