opc_loader
Merken

Jura 2 in 1 Reinigingstabletten 25 stuks

Artikelnr: OKKJURREIN25ST
Jura
32,28
x
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
Pakketdienst (24u levering indien voorradig):
5,50

Iedere volautomaat van Jura beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Het Jura laboratoriumteam heeft de alom beproefde reinigingstablet verder ontwikkeld. Het resultaat van dit intensieve onderzoek is een aanzienlijke verhoging van de reinigende en beschermende werking. Dankzij de nieuwe 2 in 1 reinigingstablet wordt het apparaat niet alleen gereinigd, maar tegelijkertijd verzegeld. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet. Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.

Fase I, de reiniging:
De speciale formule lost koffievet en koffiedeeltjes in de zetgroep en de ereidingszeef effectief op. Hierbij worden de componenten zowel van binnen als van buiten met heet water met een temperatuur van 80 °C grondig gespoeld.

Fase II, de bescherming:
Bijzondere actieve bestanddelen verzegelen de oppervlakken van de desbetreffende componenten en beschermen deze duurzaam tegen afzettingen van koffieresten en koffievetten.

Het resultaat:
Met één druk op de knop een hygiënisch schone volautomaat voor perfecte koffiekwaliteit en ultiem genot.

Jura 2 in 1 Reinigingstabletten 25 stuks heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items