opc_loader

Mahlkönig VARIO Home Koffiemolen

Artikelnr: OKKMAHHOME
549,00
Artikelnummers
SKU:
MKA300626

Mahlkönig VARIO Home Koffiemolen. De Mahlkönig Vario Home is ontwikkeld met de professionele barista en de gepasionneerde thuisbarista in gedachten. Met het uiteindelijk product hebben de ingenieurs van Mahlkönig voor beide doelgroepen een molen ontworpen die met zijn specificaties 'best for both worlds' biedt.

De professional zal voor de Vario Home een plaats op zijn bar willen inruimen voor de inzet als tweede molen. Met name de barista die een molen zoekt voor zijn een brewbar (filter) en andere slow coffee zetmethodes vindt in De Vario Home zijn ideale tool om snel de juiste maalgraad in te stellen. De molen heeft een groot bereik - van zeer grof tot zeer fijn. De Vario Home wordt door professionals niet alleen voor slow coffees gebruikt maar net als de Mazzer Mini ook als tweede molen voor een 'koffie van de week' naast de espressomachine.

De thuisbarista heeft met de Vario Home echt een ideale molen in handen. Naast de voordelen die de molen voor de professional biedt heeft een Vario Home met name voor de thuisbarista een ideale eigenschap. Bij dit grind on demand maalwerk blijft vrijwel geen gemalen koffie achter tussen schijven of in de uitloop. Dit betekent dat het voormalen om resten maalsel weg te malen bij de Vario Home niet nodig is. Daarnaast neemt de molen met zijn kleine 'footprint' weinig ruimte in beslag.

Eigenschappen:

• Keramische koffie maalschijven met lange levensduur (sterker dan staal)
• Dual-precision maalinstelling van de koffie fijnheid
• Grind on Demand: exacte hoeveelheid koffiemaling
• Digitaal LCD display
• Programmeerbaar met 3 voorkeuze instellingen en slaapstand
• Compacte en stille koffiemolen, optimaal voor thuis of zakelijk
 

Mahlkönig VARIO Home Koffiemolen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mahlkönig VARIO Home Koffiemolen


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items